Инструмент за проверка на хаштагове в сайт

Какво представляват заглавните хаштагове?

Стандартните заглавни HTML хаштагове или наречените заглавки (заглавни маркери) в уеб страницата – h1, h2, h3, h4, h5, h6, формират HTML структурата и базата на нейната SEO оптимизация. Заглавията са лесно разпознаваеми, тъй като са с по-голям шрифт от останалия текст в сайта. Различните заглавия са с различна големина на шрифта в зависимост от вида хаштаг, който използват. Като обикновено заглавието с маркер h1 е най-голямо. Роботите на търсачките засичат и разчитат тези маркери, за да анализират по-добре, какво представляват структурата и съдържанието на страницата. Оптимизирането на заглавките е важна SEO практика за подобряване на класирането на съответната уеб страница.
Прочети още по темата: HTML5 семантични елементи

Защо е необходима SEO оптимизация на заглавките?

В процеса по изработка на сайт и оптимизирането му е необходимо да се структурира правилно заглавната и всяка вътрешна страница. Изборът и правилното попълване и структуриране на заглавните маркери е основно звено от цялата SEO оптимизация на сайта. За това е много важно да обмислите предварително, какъв текст ще съдържат вашите заглавия и какъв маркер ще използва всяко едно от тях. Като от особено важно значение за SEO е съдържанието на хаштага в страницата.

Тул за тестване на структурни заглавни маркери

Предлагаме Ви един безплатен и полезен онлайн инструмент (тул), с чиято помощ може да проверите съществуващите заглавни h-тагове в избрана уеб страница от вашия сайт. Освен визуализацията на заглавията, инструменът проверява автоматично за правилно изградена HTML и h-tag структура в страницата.

  За нас и този блог

  Ние се занимаваме се с проектиране, изграждане и изработка на уеб сайтове, уеб дизайн, дизайн и изработка на лога, SEO Оптимизация и популяризирането на уеб сайтове, Редизайн на съществуващи уеб сайтове вече 10 години.

  Поискай безплатна оферта

  Ние предлагаме професионални SEO услуги, които помагат на уебсайтовете да увеличат драстично резултата си от органично търсене, за да се конкурират за по-челни позиции, дори когато става дума за силно конкурентни ключови думи.

  Абонирайте се за нашия бюлетин!

  Още от нашия блог

  Вижте всички статии