Ключови думи или фрази, предложени от Google

Eдин от най-важните етапи при изработване на сайт е този, в който трябва да бъдат правилно подбрани и уточнени най-важните и стойностни ключови думи и фрази, съответстващи на тематиката на сайта и всяка негова вътрешна страница. За да подберете най-подходящите ключови думи за заглавието (title) на сайта, мета таговете за описание и ключови думи, както и цялостният им подбор за текстовото съдържание в контента на страницата, трябва да сте наясно, кои са най-разпространените ключови думи, които масово биха използвали потребителите в интернет, за да потърсят и открият съответната информация, която ще предложите във Вашия сайт.

Предлагаме Ви един полезен и безплатен онлайн инструмент, с помощта на който може лесно и бързо да извършите подбор на най-необходимите за Вашия сайт ключови думи, синоними на основната използвана ключова дума или словосъчетание. Това са автоматично подбрани предложения от Гугъл за най-често използваните за търсене в търсачката думи или фрази от всички потребители в интернет пространството на съответния език.

Може да използвате този инструмент при подбор на ключови думи от всяка една сфера и тематика.

Онлайн инструментът за подбор на ключови думи, предложени от Google е напълно безплатен за ползване и предлага възможност за подбиране на думи и фрази, както на български, така и на английски език.

  За нас и този блог

  Ние се занимаваме се с проектиране, изграждане и изработка на уеб сайтове, уеб дизайн, дизайн и изработка на лога, SEO Оптимизация и популяризирането на уеб сайтове, Редизайн на съществуващи уеб сайтове вече 10 години.

  Поискай безплатна оферта

  Ние предлагаме професионални SEO услуги, които помагат на уебсайтовете да увеличат драстично резултата си от органично търсене, за да се конкурират за по-челни позиции, дори когато става дума за силно конкурентни ключови думи.

  Абонирайте се за нашия бюлетин!

  Още от нашия блог

  Вижте всички статии