Уеб Сайтът намалява значително Вашите разходи.

Ще кажете, за създаването на уеб сайта и неговата поддръжка също са необходими средства?! Отговорът ни е: Да, така е, но не са колкото телефонните сметки, направени от служителите Ви, които с часове понякога разясняват оферти, условия и цени. Сайтът ще прави това вместо тях и най-важното – няма да чака заплата в края на месеца!
Много компании по цял свят хвърлят пари за „тайни клиенти“ и друго начини, за да разберат мнението за стоките, услугите и техните служители. Недоволният клиент, рядко се свързва лице в лице с доставчика за да сигнализира за проблем. Той просто престава да бъде ваш клиент и ви забравя. Ако обаче на вашия уеб сайт, бъде предоставена лесна възможност да се оплаче и „излее гнева си“, ще имате уникалния шанс както да го задържите като клиент, така и да подобрите качеството си и проблемът да не се повтори.

За нас и този блог

Ние се занимаваме се с проектиране, изграждане и изработка на уеб сайтове, уеб дизайн, дизайн и изработка на лога, SEO Оптимизация и популяризирането на уеб сайтове, Редизайн на съществуващи уеб сайтове вече 10 години.

Поискай безплатна оферта

Ние предлагаме професионални SEO услуги, които помагат на уебсайтовете да увеличат драстично резултата си от органично търсене, за да се конкурират за по-челни позиции, дори когато става дума за силно конкурентни ключови думи.

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Още от нашия блог

Вижте всички статии