Проверка за класиране на уеб сайт в Google

Eдно от най-необходимите неща след изработването на даден уеб сайт е да проследите и проверите, как той се класира в резултатите на Google при търсене, по определена ключова дума или фраза.

Предлагам Ви един полезен и лесен за употреба, безплатен онлайн инструмент, с помощта на който може да проверите текущата позиция на Вашия сайт в класацията с резултатите от Гугъл за търсене по дадена ключова дума или фраза от думи. Имате възможност да направите проверка и за всеки друг уеб сайт, който пожелаете.

След процедурата по изработка на сайт и по време на неговата SEO оптимизация, може да използвате този инструмент, за да проследите състоянието на сайта на всеки етап от извършените промени в него и да анализирате класирането му сред първите 100 резултата.

Инструментът за проверка на класирането на уеб сайт в резултатите на Гугъл предлага следните възможности:

1. Безплатен за ползване.

2. Лесен и удобен за употреба.

3. Търсенето се извършва сред първите 100 резултата.

4. Проверката се осъществява за google.bg

5. Проверка за ключови думи и на кирилица.

За нас и този блог

Ние се занимаваме се с проектиране, изграждане и изработка на уеб сайтове, уеб дизайн, дизайн и изработка на лога, SEO Оптимизация и популяризирането на уеб сайтове, Редизайн на съществуващи уеб сайтове вече 10 години.

Поискай безплатна оферта

Ние предлагаме професионални SEO услуги, които помагат на уебсайтовете да увеличат драстично резултата си от органично търсене, за да се конкурират за по-челни позиции, дори когато става дума за силно конкурентни ключови думи.

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Още от нашия блог

Вижте всички статии