Проверка за свободен домейн

С помощта на този онлайн инструмент може да направите бърза и лесна проверка на домейна, който сте избрали, за да разберете дали той е свободен за регистрация или е вече зает. Може да осъществите тестване за свободни или заети домейни от типа .com .net .org .info .eu .biz

Преди стартиране на процеса по изграждане на уеб сайт е необходимо предварително да изберете подходящ домейн за Вашия сайт. Изборът на име за домейн е важна част от цялата бизнес стратегия по Вашето представяне в интернет, както и от първоначалната и евентуално последваща SEO оптимизация на сайта Ви. За това е важно да обмислите внимателно всички свободни варианти за домейни, които ще тествате и да се спрете на най-подходящия такъв за Вас.
Домейнът ще бъде Вашето уникално име, което трябва да е представително и да Ви направи лесно откриваеми в Google и интернет пространството. Ако се затруднявате в избора на домейн за Вашия сайт, ви предлагам да прочетете следната наша статия с полезна информация, съвети и препоръки относно правилния избор на домейн име за уеб сайт: Избор на име на домейн – Ай & Ти Уебдизайн

При проверката на домейн, моля да спазите следните изисквания:

1. Въведете само текста за име на домейна, който бихте искали да проверите, без разширението, без www и без https://.

2. Напишете текста задължително на латиницас малки букви, без празни интервали и без препинателни знаци, освен единствения възможен такъв „тире“.

3. Може да извършите проверката за всички разширения (.com, .net, .org, .info, .eu, .biz) или предварително да изберете и посочите проверка само за определен тип разширение на домейна. Натиснете бутона Провери домейн.

За нас и този блог

Ние се занимаваме се с проектиране, изграждане и изработка на уеб сайтове, уеб дизайн, дизайн и изработка на лога, SEO Оптимизация и популяризирането на уеб сайтове, Редизайн на съществуващи уеб сайтове вече 10 години.

Поискай безплатна оферта

Ние предлагаме професионални SEO услуги, които помагат на уебсайтовете да увеличат драстично резултата си от органично търсене, за да се конкурират за по-челни позиции, дори когато става дума за силно конкурентни ключови думи.

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Още от нашия блог

Вижте всички статии